Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Geursets

(257)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Geursets voor dames

Verras een speciaal persoon met een prachtige geurenset. Kies er bijvoorbeeld eentje met een verzorgingsproduct of make-up item die bijpassend is aan haar favoriete parfum. Is het tijd dat ze iets nieuws uitprobeert? Of is ze iemand die niet snel een luxe item voor zichzelf koopt? Verras haar dan met een van onze damesparfum-cadeausets.

Cadeauset voor haar

Parfums maken het aantrekkelijk om in uw buurt te zijn, brengen u terug naar bijzondere herinneringen en hebben een fijne invloed op uw humeur. Bij Douglas hebben we een ruim aanbod aan verschillende geurensets voor dames. Elk is ideaal als speciaal, luxe cadeau om te geven of te krijgen. Vaak bevat een cadeauset voor dames een of meerdere parfums met een bijpassende douchegel, bodylotion of scrub. Kijk voor meer cadeau-inspiratie bij onze overige cadeausets met bijvoorbeeld make-up of geurkaarsen. Op zoek naar een cadeauset voor hem? Ook deze vindt u in onze online shop.

Online geurset kopen bij Douglas

Van luxe cadeau-inspiratie tot last minute cadeau-ideeën: bij Douglas vindt u altijd een prachtige cadeauset voor haar. Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk en kies voor onze gratis cadeauservice bij het afrekenen. Daarnaast kunt u ook twee gratis samples uitkiezen om uw geschenk nog completer te maken.