Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Herengeuren

(1.808)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Prijs
Huidtype
Kleur
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Herengeuren kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Herengeuren - Een passende herengeur maakt uw verzorgde uitstraling compleet. Een mooie geur kan altijd, zowel op het werk als privé. Het spectrum aan parfum en eau de toilette voor mannen is zo groot, dat u altijd wel een mannengeur vindt die uw persoonlijkheid benadrukt. De afzonderlijke componenten van de geurcreatie – de topnoot, de hartnoot en de basisnoot – bepalen hoe u de geur waarneemt. Zo zijn er bijvoorbeeld klassieke- of juist zwaardere herengeuren. Er zit altijd iets tussen voor elke gelegenheid.

Lekkerste herengeuren

Wilt u dat uw geur een frisse kick geeft? Dan zijn geuren met citrusachtige, aquatische noten perfect voor u. Citrusvruchten zoals bergamot geven u dat heerlijke actieve gevoel van frisse energie. Ingrediënten als deze zorgen voor een echte zomerse herengeur. Maar u kunt ook kiezen voor een sterkere herengeur. Sandel- en cederhout zijn eveneens populaire ingrediënten in parfums voor mannen. Ze geven parfums een elegant en bijzonder aroma. Kies voor meer aandacht, aantrekkingskracht of verleiding met een zware herengeur met deze mysterieuze noten. Als laatste zijn er ook de zoetere herengeuren, vaak met vanille als hartnoot.

De beste herengeuren kopen bij Douglas

Herengeuren: Het maakt niet uit wat uw favoriete geur is, bij Douglas vindt u gegarandeerd de lekkerste herengeuren. Het assortiment bevat zowel traditionele parfums als luxe herengeuren van gerenommeerde designers. U bepaalt wat voor u persoonlijk de beste herengeur op de markt is. De steeds actuele Top 10 van Douglas herengeuren is perfect voor een dosis inspiratie. Of kom langs in een van de vestigingen voor advies van onze experts.